Tonda Gentile Delle Langhe – raspândita în Piemonte, având o buna dezvoltare initiala, cu o germinare precoce; produce alune de o greutate medie, cu un randament mediu la descojire, cu forma rotunda, o buna îndepartare a scoartei, aroma buna la gust, lunga capacitate de conservare; productivitate medie si maturare precoce.

Tonda di Giffoni – raspândita în provincia Salerno; încolteste precoce, are o dezvoltare rapida si viguroasa; face alune de o greutate buna, randament mediu la descojire, îndepartare optima a scoartei, gust si aroma bune; productivitate medie-ridicata si maturare tardiva.

Tonda Gentile Romana – este cea mai importanta cultura din regiunea Lazio; robustete si dezvoltare medii; produce fructe de dimensiune medie, cu randament mediu la descojire; productie buna la hectar; perioada de maturatie este intermediara.

___________
Intampinati probleme cu aluni, click aici pentru a lua legatura cu Inginer agronom Carlo Negro
___________
Speciile de alun comercializate de noi


Generated by Pure CSS Menu.com : Free CSS Drop Down Menu Generator CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.comGenerated by Pure CSS Menu.com : Free CSS Drop Down Menu Generator CSS Drop Down Menu by PureCSSMenu.comPersoane de contact si asistenta
Nume Prenume: Nuti Lazar
functia: economist
e-mail : nuti@iltartufoalba.ro
tel: 0724095743
Nume prenume: George Jorj
functia: tehnic specialist
e-mail george@iltartufoalba.ro
tel: 0726255503
Detalii pentru comenzi,
produse cu trufe,retete
culinare pe baza de trufe:
Nume prenume: Dan Nicoleta
e-mail: dannicoleta.trufe@yahoo.com
Tel: 0726255504

Reprezentant vanzari pentru Bulgaria:

Nume prenume : Simon Nicoleta

Tel.:  00359876900372
kunti2009@yahoo.com